Hendelseskalender

Flat View
Etter år
Månedlig visning
Etter måned
Weekly View
Etter uke
Daily View
I dag
Search
Søk
Visekveld på Orala
Lørdag, 30. Juni 2018, 17:00
Treff : 217
av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Visekveld på Orala lørdag den 30. juni 2018

Lørdag den 30. juni 2018 innbyr Oralas venner til visekveld. Vi har vært heldig å ha fått den flinke trubaduren Steinar Bunes fra Skarnes til å komme å spille. Han spiller countrypreget musikk og spiller gjerne opp til allsang.

Ellers kommer det et band fra Sverige som heter møra-Per fra Arvika/Charlottenbergområdet. Lena Olsson som spiller fiolin er av den kjente Strandseterslekta og det kan dra veldig mye folk. 3 av bandets 5 medlemmer har sterk tilknytning til Finnskogen og spiller musikk fra det skogfinske miljøet. De har en favorittlåt som heter: De som bygde landet som er en veldig fin låt.

Vi starter kl. 17.00 og har åpen grill, det vil si at dere kan ta med dere det dere vil spise og grille hos oss, eller ha med medbrakt niste.

Prisen er kr. 150,-.

De som ønsker å ta med bobil/campingvogn må gi beskjed ved påmelding. Vi har også noen få overnattingsplasser. Dette må da meldes fra om under påmelding.

Påmelding må skje til Rolf Amundsen telefon 99 39 57 00 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., innen den 25. juni. Han svarer ellers på eventuelle spørsmål.

Oralas venner håper på rekorddeltagelse og kjempefin opplevelse. Vi sees.

Rolf Amundsen